Udlejning

Priser mm.

Forsamlingshuset indeholder:

Stor lys gildesal med plads til 150 personer, gode lydforhold, lille scene og udgang til gårdhave med bord- og bænkesæt.

Lille sal (mellem stor sal og anretterkøkken) med plads til 30 personer.

Stort anretterkøkken med:

(se info nederst på siden under ”nyttig information”)

Meget bordplads

Dampovn

6 Gasblus

Køl og frys

Stor hurtig opvaskemaskine.

Hall med garderobe, 2 M/K-toiletter og handicaptoilet

Alle priser er incl. moms

og incl. 2 timers efterfølgende normal rengøring

Leje af Lokaler

Leje af service

Gebyr afbestilling

Stor sal – maks. 150 personer:

Til rådighed den       /      20    fra kl. 10.00 - næste dag kl. 08.00

2.200 kr.

1.000 kr.

Til rådighed den      /       20    fra kl.        til kl.        (op til 6 timer) (ikke lørdag/søndag)

1.200 kr

500 kr.

Lille sal – maks. 40 personer:

Til rådighed den     /      20     fra kl. 10.00 – næste dag kl. 08.00 (efter aftale)

1.500 kr.

500 kr.

Til rådighed den      /     20     fra kl.        til kl.        (op til 6 timer) (ikke lørdag/søndag)

800 kr.

TILVALGSMULIGHED TIL HELDAGSLEJE:

Huset kan lejes fra dagen før fra kl. 18.00 for borddækning m.v.

200 kr.

Huset kan lejes til dagen efter indtil kl. 12.00 for oprydning, rengøring m.v.

200 kr.

”til rådighed” = opstilling borde, stole samt borddækning + arrangement + af- og oprydning, opvask, rengøring

Dunisoft duge, hvid, stoflignende kvalitet, blød, falder pænt

5 kr./person

Dunicel duge, rød, kraftig stoflignende kvalitet, falder tungt/smukt

8 kr./person

Dunicel duge, tilsv., andre farver, min. 7 dages forudbestilling

10 kr./person

Vis og udskriv en Lejeaftale

a) udfylder, printer, underskriver, scanner og mailer til louisescatering@hotmail.com eller

b) for dem som ikke kan scanne: udfylder, printer, underskriver og sender/afleverer til Louises Catering, Møllebækvej 26, Faster, 6900 Skjern

Nyttig information

Alle kan leje huset helt eller delvist ved henvendelse til tlf. 5148 4364/2511 6806 eller mail til: louisescatering@hotmail.com

Bemærk: køkkenet er et anretterkøkken, d.v.s. baseret på mad udefra. Skulle du være interesseret i at holde din fest i vore hyggelige lokaler, står Louises Catering gerne for maden og kan også være behjælpelig med betjening.

Kort sagt – har du festen, så har Louise resten, men der er frit valg for dig.

Louise har lejet husets køkken og står tillige for udlejningen af huset, så uanset om du kun vil leje huset eller også have tilbud på madlavning m.m. fra Louise – så ringer du blot på et af ovennævnte telefonnumre.

Vil du på forhånd gerne vide lidt mere om Louises Catering – se www.louisescatering.dk

Bemærk særlige vilkår for udleje til ungdomsfester – ring eller skriv og forhør nærmere.

Faster Forsamlingshus, Møllebækvej 26, Faster, 6900 Skjern Tlf: 5148 4364